Iggesund

Nu sitter man här igen. Bor i Iggesund utanför Hudiksvall just nu över sommaren hos Elin.. Fick reda på idag att jag helt plötsligt inte fick jobbet. Men pratade med Soc i Ånge så eventuellt ska jag få egen lägenhet här nere i Iggesund och fortsätta söka jobb här nere. Trivs så bra här nere så.. Hoppas det blir så. Ikväll ska jag och Elin till hennes stuga och sova där till imorgon. Och imorgon ska vi festa =)) Sen på Måndag drar jag hem till Ånge och blir hemma under veckan för morsan fyller år på Torsdag<3<3 tänkte vara hemma och träffa familjen och vännerna och umgås med min söta katt några dagar innan jag åker tillbaka hit.. Annars händer det inte så mkt.
Uppdaterar senare
Kram hejjs<3<3

Avskedskväll med mina vänner

Ja då har man haft en avskedskväll med mina tre bästa vänner. Kommer sakna dem så in i helvete när jag flyttar till hudiksvall. Men får väl hitta på nåt med dem när man kommer hem och hälsar på..
Haft en trevlig och rolig kväll iallafall..
Men ska sova nu men uppdaterar nån annan dag

Arbetsintervju Hudik

Hej igen nu var det ett tag sen igen :P Har sökt jobb och umgåtts med familjen osv därför jag inte varit inne och uppdaterat.. Imorgon ska man på arbetsintervju i hudiksvall också :) har sökt jobb som cafébiträde. Får se hur det går :)


Galen dag & Kväll

Ja nu var det bra längesen man uppdaterade igen.. Har inte haft tid helt enkelt.
Har börjat vara på "jobbfokus för unga vuxna" Och sen har jag varit på kulturnatten.. Hade riktigt kul faktiskt. Och den 5/6 var jag på träslaget med Vivian,Sarah,Catharina och hade riktigt kul.. Hade förfest hemma hos mig och det blev en hel del tok.. Idag & Ikväll har jag varit med erik och cacco och haft riktigt kul.. Har blivit en hel massa tok kan jag säga :P har spela kort osv.. Nu blir det att sova för imorn ska jag och cacco på jobbfokus.. Uppdaterar imorn igen :) Jag,Erik,cacco

RSS 2.0